Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Богдан

П'ятниця, 2 серпня 2019, 14:07

Зеленський звільнить Богдана лише після того, як той обналичить його бажання

Андрій Богдан

Зеленський підпише заяву про звільнення Андрія Богдана лише після його лажання на посаді керівника Офісу президента.

Про це повідомляє Офіційне інтернет-представництво Президента України.

Президент України Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від Керівника Офісу Президента України Андрія Богдана. Це відбулося під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську в рамках робочої поїздки Глави держави.

"Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина піде у відставку" – заявив він.

Зеленський також уточнив, що станом на сьогодні не підписував цю заяву і додав, що за потреби може показати суспільству всі заяви на звільнення від членів його команди.

Нагадаємо, 1 липня Андрій Богдан запропонував запровадити на Донеччині і Луганщині регіональну російську мову. 30 липня Богдан заявив, що на День Незалежності в Україні організують Ходу гідності, промову президента та святковий концерт.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.