Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт Львів

Вівторок, 6 серпня 2019, 09:55

З листопада Ryanair збільшить кількість рейсів в Україну

аеропорт Львів

Авіакомпанія Ryanair у листопаді обслуговуватиме 40 маршрутів з Києва, Львова, Одеси і Харкова.

Про це повідомляє Аvianews.com.

Ірландська авіакомпанія Ryanair у листопаді збільшить кількість рейсів та маршрутів в Україну, порівняно з листопадом минулого року.

Зокрема, мережа лоукоста буде включати 40 маршрутів з Києва, Львова, Одеси і Харкова. Одночасно з цим кількість рейсів з України збільшиться з 52 до 113 на тиждень.

Зі Львова у листопаді 2019 року Ryanair буде здійснювати 14 рейсів на тиждень за п'ятьма напрямками, з Києва – 26 напрямів, за якими будуть відбуватися 80 рейсів на тиждень.

Також зростання числа польотів з регіонів відбудеться за рахунок запуску рейсів з Одеси і Харкова, звідки Ryanair не літав у минулому році. З Одеси в листопаді 2019 року лоукост буде здійснювати 13 рейсів в тиждень по шести напрямках, з Харкова – 6 рейсів на тиждень по трьом маршрутам.

Нагадаємо, минулоріч Ryanair запустив 5 нових рейсів зі Львова: Словаччина – Львів – Лондон (аеропорт Станстед), Львів – Варшава (аеропорт Модлін), Львів – Меммінген (Німеччина), Львів – Дюссельдорф (Німеччина, аеропорт Везе), Львів – Краків (Польща).

Додамо, авіаперевізник Ryanair оголосив про відкриття з осені 2018 року 15 рейсів з/до України: 10 – з Києва і 5 – зі Львова. Раніше авіаперевізник Ryanair запровадив 20% знижки на квитки для львів'ян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.