Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Мечникова, 25

google.com.ua

П'ятниця, 9 серпня 2019, 12:00

У Львові за 90 000 гривень продали підвал у будинку на вулиці Мечникова

вул. Мечникова, 25

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Мечникова, 25 за 91 тис грн фірмі зі Львова.  

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення підвалу на вул. Мечникова, 25 у Львові, загальною площею 11,3 кв.м.

Аукціон стартував 7 серпня, участь у ньому взяли Сергій Новіков та ТзОВ "Трек", які запропонували за підвал 80 000 грн та 91 642,24 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Трек", а початкова вартість приміщення становила 64 224 грн.

Триповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Личаківському районі Львова, що входить в рядову забудову вулиці Мечникова.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Трек" зареєстроване у Львові з 1992 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Керівником та власником фірми є львів'янин Володимир Креховецький. Йому також належить ТзОВ "Тернопільспецмонтаж борщівська спеціалізована госпрозрахункова монтажна дільниця №2" (створена у 2018 році у Львові) й він жє керівником ТзОВ "Індустрія ЛВ", що займається будівництвом доріг і автострад (кінцевий власник – львів'янка Оксана Креховська).

Розмір статутного капіталу підприємства становить 277 852,50 грн.

Додамо, раніше міськрада продала приміщення на вул. Городоцька, 45 за 573 тис грн Назару Качору, який до цього вже придбав приміщення у будинку на вул. Стецька.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.