Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сесійна зала

Понеділок, 12 серпня 2019, 11:40

У Львові відреставрують сесійну залу ратуші

сесійна зала

Львівська міськрада витратить більше 10 млн грн на оновлення та реставрацію великої сесійної зали.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада розпочала підготовку до ремонту великої сесійної зали (202 кабінет), де проводять сесії та апаратні наради. Тут замінять усі інженерні мережі, встановлять нову систему опалення й кондиціонування, замінять меблі.

Усі ремонтно-реставраційні роботи триватимуть півроку, автором концепції ремонтно-реставраційних робіт є Тарас Михаліха, а замовником робіт – ЛКП «Ратуша-сервіс». Вартість системи кондиціонування і опалення становить понад 3,7 млн грн, а будробіт – 6-7 млн грн. 

За словами начальника управління «Секретаріат ради» Юрія Лукашевського, також планують відновити історичне розміщення сесійної зали – розмістити півколом місця для депутатів, а також облаштувати ще одну люстру, зробити балкон для мешканців міста, місця для журналістів і для людей, які записані на виступ.

«Це буде перша сесійна зала в містах України, де буде так облаштовано залу для можливості ведення дискусій. Ми б хотіли, щоб Львів був прикладом для інших міст України, щоб у сесійних залах під час дебатів приймали виважені рішення», – додав Юрій Лукашевський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.