Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Понеділок, 12 серпня 2019, 11:12

У Львові на місяць для автівок закрили Городоцький міст

перекриття руху

З 12 серпня стартував ремонт моста на вул. Городоцька, 166, який триватиме до 14 вересня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 12 серпня стартували ремонтні роботи з нанесення третього шару асфальту на вул. Городоцька, 166 (Городоцький міст), відтак з 08.00 год цього дня і до 20.00 год 14 вересняперекрито для руху транспорту вул. Городоцьку – на ділянці від вул. Сяйво до вул. Городоцька, 172.

Роботи виконує ТзОВ «Онур», а об’їзд здійснюватиметься відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Відтак, як повідомили в управлінні транспорту міськради, у напрямку з центру об’їзд відбуватиметься по вул. Городоцька – вул. Кондукторська – вул. Любінська – вул. Виговського – вул. Городоцька. У напрямку до центру: вул. Городоцька – вул. Виговського – вул. Любінська – вул. Народна – вул. Городоцька.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», на час ремонтних робіт тролейбус № 27 курсувати не буде.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.