Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

ГУ ДФС у Львівській області.

Середа, 14 серпня 2019, 11:07

У Львові викрили контрабанду брендового взуття, яке продавали через Інтернет-магазини

контрабанда

Під час обшуку складу вилучили нелегально ввезену в Україну партію взуття європейських виробників вартістю понад 5 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській
області ліквідували схему реалізації взуття європейських виробників, незаконно ввезеного в Україну та вилучили велику партію продукції.

Встановлено, що в одному із складських приміщень обласного центру здійснюється накопичення нового взуття європейських виробників (Іспанія, Італія, Португалія), яке ввозиться на територію України подрібненими партіями без сплати податків та митних платежів.

У подальшому вказаний товар реалізовували через Інтернет-магазини,
приймаючи замовлення через відповідні сайти, та користуючись для їх відправлення кінцевим споживачам кур’єрськими послугами спеціалізованих компаній.

При цьому розрахунок за реалізовану продукцію здійснювався готівкою та шляхом перерахунку коштів на банківські карти правопорушників. Вказані операції не обліковувалися.

За результатами санкціонованого обшуку, проведеного за місцем накопичення товару, з незаконного обігу вилучено взуття європейських виробників вартістю більше 5 млн. грн., ввезеного на територію України без сплати податків та митних платежів, майже 120 тис. євро та 30 тис. дол. необлікованої готівки та чорнову бухгалтерію.

Триває слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.