Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

транспорт Львова

Четвер, 15 серпня 2019, 15:11

Садовий шукає керівника для управління транспортом Львова

транспорт Львова

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду начальника управління транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління персоналом Львівської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Основні вимоги до претендента: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або при необхідності; стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років; післядипломна освіта у галузі знань "Державне управління".

Документи від кандидатів приймають від 13 серпня впродовж 30 днів.

Зазначимо, станом на сьогодні в.о. начальника управління транспорту є Олег Партика. Він виконує обов'язки начальника цього управління з 2 березня 2017 року. До нього це управління очолював Віктор Щир.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.