Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Городоцька

city-adm.lviv.ua

Четвер, 15 серпня 2019, 09:45

Через погодні умови міст на вулиці Городоцькій відкриють на два дні пізніше

вулиця Городоцька

Ділянку від вулиці Сяйво до вулиці Городоцька обіцяють відкрити до 17 серпня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міст на вулиці Городоцькій, на ділянці від вулиці Сяйво до вул. Городоцька, 172, планували відкрити для проїзду транспорту сьогодні зранку. Однак, у зв’язку з погодніми умовами, відкриття моста перенесено. Відтак, підрядна організація планує завершити роботи та відкрити його протягом 16-17 серпня.

"Ми планували відкрити міст на вул. Городоцькій для проїзду транспорту вже сьогодні зранку. Однак, у зв’язку з погодними умовами – сильні опади, підрядник не мав змоги виконати в повному обсязі заплановані роботи. Тому, відкриття мосту для проїзду переноситься. Підрядна організація зробить усе можливе, щоб відкрити його 16-го, максимум 17 серпня. Знову ж таки, все залежатиме від погодних умов" – повідомив  в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець.

Нагадаємо, Городоцький міст для проїзду транспорту відкриють з обмеженням швидкості руху. Проте до 14 вересня ще триватимуть додаткові роботи, з можливим ситуативним обмеженням проїзду.

За цей час на мості мають нанести розмітку, облаштувати острівці безпеки, та встановити турнікети та бар’єрне обгородження. Також облаштують з'їзди на бічні вулички. На час проведення цих робіт можливе ситуативне обмеження проїзду транспорту.

Нагадаємо, на завершення робіт з нанесення третього шару асфальту на Городоцькому мості передбачено 6,4 млн. грн.

Зазначимо, на час ремонтних робіт на Городоцькому мосту об’їзд здійснюється відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху: в напрямку з центру об’їзд здійснюється по вул. Городоцька — вул. Кондукторська — вул. Любінська — вул. Виговського — вул. Городоцька. В напрямку до центру: вул. Городоцька — вул. Виговського — вул. Любінська — вул. Народна — вул. Городоцька.

Натомість тролейбус № 27 на час ремонтних робіт не курсує.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.