Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

Четвер, 15 серпня 2019, 10:48

За добу у Львові ледь не згоріли дві квартири

пожежа

Пожежі виникли у житлових будинках на вулицях Куліша, 5 та Масарика, 3.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 14 серпня о 16:55 годині рятувальникам повідомили про пожежу в м. Львові на вул. Куліша, 5. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку.

Через сильне задимлення, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. Повністю погасили пожежу о 17:15 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогонь пошкодив холодильник та газовий котел.

До ліквідації пожежі залучили 12 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки. 

Крім того, 15 серпня о 04:43 годині ранку рятувальникам повідомили про пожежу в м. Львові на вул. Масарика, 3. Пожежа виникла в квартирі на п'ятому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. Пожежу ліквідовали о 05:12 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 3 квм.

Внаслідок пожеж ніхто не постраждав. Обставини подій та причини займання наразі встановлюють правоохоронці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.