Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шкільний автобус

Четвер, 15 серпня 2019, 11:47

Мальський замовив шкільні автобуси для дітей з інвалідністю

шкільний автобус

Львівська ОДА замовила за 8,4 млн грн чотири шкільні автобуси для дітей з інвалідністю.

Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації оголосив тендер у системі ProZorro на спеціалізовані шкільні автобуси з можливістю перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування, які переможець тендеру має надати до 31 жовтня 2019 року.

Аукціон стартує 15 жовтня, а очікувана вартість послуг становить 8 400 000 грн. 

Як вказано у закупівлі, Львівська ОДА планує закупити 4 шкільні автобуси, в яких буде можливість перевозити дітей, що користуються інвалідними візками.

Автобуси повинні бути новими, не раніше 2019 року випуску, пофарбовані в жовтий колір та з надписом по боках – "Шкільний автобус". Спереду і ззаду на кузов автобуса повинні бути нанесені розпізнавальні знаки: "Діти", "Обмеження максимальної швидкості" з цифровою величиною обмеження максимальної швидкості – 70.

Кількість місць для дітей у автобусі має бути не менше 21 та ще 2 місця для водіїв. У салоні автобуса має бути автономний підігрівач салону, електро-гідравлічний пристрій для підіймання школяра з обмеженою здатністю до пересування, гучномовний пристрій з магнітолою, кондиціонер робочого місця водія потужністю не менше 4.00 кВт. Також у салоні автобуса повинно бути передбачено місця для розташування крісел-колясок та пристрої для їх фіксування.

Закупівля автобусів відбуватиметься у рамках співфінансування з органами місцевого самоврядування. Зокрема, міста обласного значення мають доплатити під час закупівлі автобусів щонайменше 30% від загальної вартості, райони та ОТГ – 10%, гірські населені пункти – 5%.

Нагадаємо, у березні цього року на Яворівщині придбали шкільний автобус для дітей з особливими потребами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.