Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Пелипа Орлика

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 16 серпня 2019, 14:40

У Львові на вулиці Орлика зведуть 7-поверхову новобудову

вулиця Пелипа Орлика

Будинок з підземним паркінгом будуватимуть навпроти церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові УГКЦ. 

Сьогодні, 16 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво гр. гр. Гоєм А. І., Корягіним М. В. і Дзюбою О. С. багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Пилипа Орлика.

Новобудову зведуть на земельній ділянці, площею 0,1500 га, яка перебуває у приватній власності й призначена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Новобудова матиме 25,8 метрів, що становитиме 7 поверхів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 40%.

 

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-4 – зона багатоквартирної житлової забудови (9-16 поверхів) відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Будинок будуватимуть навпроти церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії УГКЦ. Відтак міський голова Львова зауважив, що за необхідності у нежитлових приміщеннях можуть розмістити соціальний центр.

"Будь ласка, спільно з забудовником і церквою, враховуючи ситуацію, яка є в даному районі, якщо є потреба там мати соціальні приміщення, щоб вони знайшли порозуміння і можливо розмістили там соціальний центр. Якщо така потреба виникатиме, тоді з забудовником треба говорити на етапі будівництва, тому що це виходить набагато дешевше, ніж коли вже будівля збудована" – заявив Андрій Садовий.

За даними порталу YouControl, Олег Дзюба є власником ТзОВ "Дім каменю", яке більше 8 років займається різанням, оброблення та оздоблення декоративного та будівельного каменю та зареєстроване у Брюховичах. Також він є співвласником ТзОВ "Гідберрі", яке засноване рік тому і спеціалізується на вирощуванні ягід, горіхів та інших плодових дерев і чагарників.

Максим Корягін є доктором економічних наук, професор, професор кафедри бухгалтерського обліку Львівської комерційної академії. З 2000 року він є керуючим партнером, виконавчим директором та аудитором львівської фірми "УкрЗахідАудит", яка майже 25 років займається діяльністю у сфері бухгалтерського обліку та аудиту. Власниками компанії є заслужений професор Львівської комерційної академії Володимир Озеран та професор Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Алла Озеран.

Андрій Гой раніше займався роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.