Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мотоцикл

Понеділок, 19 серпня 2019, 09:32

За вихідні на Львівщині виникло три ДТП з мотоциклістами

мотоцикл

Двоє водіїв двоколісного у лікарні, один загинув на місці події.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

17 серпня о 14:20 годині на вулиці Суботівській у Львові 37-річний водій мотоциклу Honda Hornet,  зіткнувся з автомобілем Renault Laguna під керуванням 35-річного львів’янина. Мотоцикліст від отриманих травм помер у лікарні.

За фактом відкрите кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. 

Ще одного мотоцикліста, 41-річного жителя Городоччини, 17 серпня о 15:50 госпіталізовали у травматологічне відділення лікарні з переломом ноги та тупою травмою руки. Тілесні ушкодження він отримав внаслідок наїзду мотоциклом Spark на дорожнє огородження в одному із сіл району.

Інша автопригода сталася у селі Чишки Пустомитівського району близько 02:35 години. Там водій мотоциклу Honda, 22-річний житель району, не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП чоловіка доставили у реанімаційне відділення лікарні з закритою хребтовою травмою та забоєм спинного мозку. Його 18-річний пасажир з тілесними ушкодженнями госпіталізований у травматологію.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження та проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.