Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура

Понеділок, 19 серпня 2019, 12:17

У Львові судитимуть п'ятьох сихівчан, які продавали наркотики

прокуратура

Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини.

Львівська місцева прокуратура №1 завершила досудове розслідування стосовно 5 мешканців Сихівського району Львова, яких обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Відомо, що 45-річний чоловік, за невстановлених слідством обставин, систематично незаконно придбавав наркотичні засоби та психотропні речовини для їх подальшого незаконного збуту на території Сихівського району серед наркозалежних осіб.

Фігурант розробив схему незаконного збуту наркотиків, за якою він безпосередньо їх збував або діючи групою осіб.

Відтак, зловмисник у невстановлені слідством час і спосіб увійшов у злочинну змову із ще 4 особами, які отримували у нього наркотики і у подальшому незаконно збували їх на території Сихівського району. Частину грошових коштів, які вони отримували від збуту наркотичних засобів передавали фігуранту, а іншу частину залишали для себе.

В ході проведення досудового розслідування задокументували 15 епізодів злочинної діяльності даної групи осіб.

Обвинувальний акт скерували для розгляду по суті до Сихівського районного суду Львова. Учасникам даної групи загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.