Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Маркіян Мальський

loda.gov.ua

Понеділок, 19 серпня 2019, 18:23

Анонімні китайці допоможуть Мальському зі львівським сміттям

Маркіян Мальський

Львівська ОДА планує спільно з представниками китайської компанії створити сміттєспалювальний завод на території області.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА

Голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський зустрівся із представниками відомої китайської компанії та обговорив з ними можливість реалізації проекту сміттєспалювальної електростанції на території Львівської області.

В межах зустрічі головна менеджерка китайської компанії ознайомила очільника області із потенціалом підприємства та проектами, пов'язаними з впровадженням передових технологій.

"У сфері захисту навколишнього середовища наш бізнес включає виробництво енергії за рахунок спалювання відходів. У сферу інтересів компанії також входить безпосереднє будівництво інвестиційних об'єктів та довгострокове управління ними. Зараз Україна є однією з пріоритетних країн на міжнародному ринку, де компанія могла б здійснювати свою діяльність" – зазначила вона.

Під час розмови презентували проект зведення сміттєспалювальної електростанції та розглянули потенційні ділянки для реалізації ініціативи.

"Ваша компанія має великий досвід як у сфері відновлювальних джерел енергії, так і в напрямі впровадженням передових технологій. Співпраця із такими партнерами дозволить Львівщині вирішити одразу кілька проблем. Саме тому проект для нас є дуже цікавим та актуальним" – наголосив Маркіян Мальський.

Відтак, за результатами зустрічі вирішили напрацювати подальші кроки щодо можливого розроблення, фінансування та реалізації проекту по будівництву у Львівській області  сміттєспалювального заводу, що генерує електричну та теплову енергію.

Нагадаємо, що китайська компанія Grand Blue планувала збудувати у Червонограді сміттєспалювальний завод ще в 2017 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.