Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Держприкордонслужба

Вівторок, 20 серпня 2019, 14:00

Українець, якому заборонили виїзд, намагався перетнути кордон у багажнику

пункт пропуску

Чоловік сховався у багажному відділенні автомобіля Шкода, однак митники виявили чоловіка під час огляду транспорту.

Про це повідомила прес-служба "Держприкордонслужби".

При в'їзді у пункт пропуску "Рава-Руська" близько 01:00 години ночі прикордонники Львівського загону в автомобілі "Шкода" зафіксували прибуття 2 осіб. Однак на паспортний контроль пройшов лише один громадянин, а саме – водій автівки.

"Проте "задум" порушників не вдався, адже прикордонники все зафіксували та додатково оглянули автівку. Іншого чоловіка виявили в багажному відділенні. Під час подальшої перевірки з’ясувалося, що 48-річний горе-пасажир є громадянином України, якому заборонений виїзд з території України" – йдеться у повідомленні.

Так як водій автомобіля намагався незаконно вивезти чоловіка за кордон приховуючи в багажнику, його дії підпадають підознаки кримінального правопорушення. А громадянина України, який ховався у багажнику, за спробу порушення державного кордону буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Порушників передали співробітникам Нацполіції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.