Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа сухостою

ДСНС

Четвер, 22 серпня 2019, 14:13

За добу на Львівщині зафіксували чотири пожежі сухостою

пожежа сухостою

Протягом вчорашньої доби рятувальники 4 рази ліквідовували пожежі сухої трави на території Львівської області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Протягом вчорашньої доби, 21 серпня, рятувальники 4 рази ліквідовували пожежі сухої трави на території Львівської області.

Зокрема,  21 серпня, о 16:00 год в селі Гайок Кам’янко-Бузького району спалахнула пожежа на території 1000 кв.м. Пожежу вдалось локалізувати о 16:34 год та ліквідувати о 17:04 год. Вогнем було знищено суху траву площею 1000 кв.м та 1 т тюків соломи. Також у цьому ж селі згорів сухостій окремими осередками на площі 200 кв.м.

Також пожежі сухостою були ліквідовані в селі Ожидів Буського району, в селі Мукані Радехівського району, де вогнем було знищено 300 кв.м сухої страви.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає не спалювати суху траву мешканців Львівщини, адже паління сухостою зазнає великих екологічних збитків, з спаленням сухостою у повітря піднімається шкідливі речовини, у тому числі чадний газ, знищується мікрофлора. Вогонь може перекинутись на великі території, чим зашкоджує життю людей і майну, паління сухостою – це порушення закону.

Додамо, що за спалювання сухостою передбачені штрафи від 170 до 340 грн для фізичних осіб та від 850 до 1190 грн для посадових.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.