Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лайма Горбенко

lv.20minut.ua

Четвер, 22 серпня 2019, 15:16

Дочка екс-керівника ЗРУ Держприкордонслужби може очолити один із департаментів Офісу Зеленського

Лайма Горбенко

Лайма Горбенко подала документи на посаду гендиректора департаменту з питань регіональної політики та децентралізації Офісу Президента.

Про це стало відомо з її декларації про доходи за 2018 рік як кандидата на посаду.

Лайма Горбенко подала свою кандидатуру на посаду генерального директора департаменту з питань регіональної політики та децентралізації Офісу Президента України. Зокрема, вона публікував на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу.

У декларації Горбенко зазначила, що минулоріч увесь її дохід склав 756 638 грн зарплати у Національному антикорупційному бюро України, вона володіє автівкою BMW X1 2016 року випуску вартістю 841 000 грн, яку придбала у вересні 2018 року.

Горбенко також зберігає 2 208 630 грн та 5 000 доларів готівки, має квартиру й автостоянку-навіс у Львові. Крім цього, їй належить право користування на військову частину 2144, що на вул. Личаківській, 74 у Львові.

Зазначимо, Лайма Горбенко працює детективом головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України. За даними порталу "Антикор", вона є дочкою генерала Артура Горбенко, екс-керівника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.