Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Прокопів

samopomich.ua

Вівторок, 27 серпня 2019, 11:50

Прокопів отримав звання від Зеленського

Андрій Прокопів

З нагоди Дня Незалежності Володимир Зеленський присвоїв звання депутату Львівської облради Андрію Прокопіву.

Про це йдеться в указі Президента України №616/2019 від 22 серпня 2019 року.

Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Незалежності України присвоїв звання "Заслужений природоохоронець України" директорові Ботанічного саду Львівського національного університету імені І.Франка Андрію Прокопіву.

Як йдеться в указі, звання надано за "значний особистий внесок у державне будівництво, соціально- економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм".

Зазначимо, Андрій Прокопів, який з 1998 року є доцентом кафедри ботаніки і директором Ботанічного саду ЛНУ ім. Івана Франка, на місцевих виборах у 2015 році переміг у Личаківському районі Львова (26,17% голосів, 6 округ) та пройшов у Львівську обласну раду від "Об'єднання "Самопоміч".

У липні 2016 року його звинуватили у отриманні 6 тис грн хабара від підлеглої, однак у грудні того ж року Личаківський райсуд Львова, проаналізувавши всі матеріали, перекваліфікував справу з "хабарництва" на "службове підроблення і шахрайство" через те, що Прокопів вчасно не повідомив своїх працівників і бухгалтерів про звільнення працівниці і їй продовжували нараховувати зарплату.

Станом на сьогодні справу закрили, Прокопіва виключили із складу Самопомочі, він залишається депутатом Львівської облради і директором Львівського ботанічного саду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.