Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 28 серпня 2019, 12:15

Садовий перевірить газопостачання у Львові через дрогобицьку трагедію

Андрій Садовий

Андрій Садовий доручив перевірити системи газопостачання будинків Львова через трагедію у Дрогобичі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення комунальним службам Львова провести обстеження газопостачальних систем будинків у зв'язку із обвалом буднку в Дрогобичі.

"Вночі у Дрогобич сталася дуже неприємна ситуація – обвалився будинок. Тому даю доручення департаменту житлового господарства забезпечити обстеження систем газопостачання у наших будинках. Також необхідно посилити інформування мешканців про правильне поводження з побутовим газом. На дошках оголошень в будинках необхідно розмістити інформаційні повідомлення" – наголосив Андрій Садовий.

За словами заступниці міського голови Львова з гуманітарних питань Галини Слічної, сьогодні зранку у лікарні міста госпіталізували жінку з двома дітьми, які травмувалися під час обвалу в Дрогобичі. 

Сьогодні вночі у будинку на вул. Грушевського, 101/1 у Дрогобичі трапився обвал підїзду з першого по четвертий поверх, внаслідок чого загинули 2 людей, а 7 з травмами госпіталізували у лікарню. Фахівці "Львівгазу" обстежили зруйнований будинок та встановили, що обвал не спричинений вибухом газу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.