Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

П'ятниця, 30 серпня 2019, 17:33

Собко і Грень хтять рятувати Львівщину під час снів Мальського

Львівська ОДА

Іван Собко та Тарас Грень подали документи на посаду заступників голови Львівської ОДА.

Про це стало відомо з декларацій про доходи за 2018 кандидатів на посаду заступників голови Львівської обласної державної адміністрації Івана Собка та Тараса Греня.

Депутат Львівської облради Іван Собко та екс-начальник управління юстиції у Львівській області Тарас Грень подали свою кандидатуру на посаду заступників голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського. Зокрема, вони публікували на сайті НАЗК свої декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

Зазначимо, Іван Собко працює начальником відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги і зовнішньоекономічних зв'язків Львівської обласної ради. Був депутатом Брюховицької селищної ради, заступник ГО "Фундація Перспектива". 

На місцевих виборах у 2015 році він переміг у Шевченківському районі Львова (24,33% голосів, 13 округ) та пройшов у Львівську обласну раду від "Об'єднання "Самопоміч". Наразі є членом комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку облради.

Тарас Грень з липня 2018 року до травня 2019 року очолював управління юстиції у Львівській області. На цій посаді його замінив Микола Станіщук.

Перед його призначенням до Львова Грень очолював управління юстиції у Волинській області, а до цього керував управлінням юстиції у Чернівецькій області. Він також був помічником міністра юстиції України, першим заступником начальника управління юстиції у Львівській області (2016 рік), очолював Регіональне відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, що нещодавно Маркіян Мальський призначив своїм першим заступником Василя Лозинського, який раніше працював в ЛОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.