Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Бондар

Понеділок, 2 вересня 2019, 12:09

Нардеп Бондар потрапив у ДТП на Житомирщині

Михайло Бондар

Нардеп від партії ЄС Михайло Бондар потрапив у ДТП на автомобілі сервісу BlaBlaCar.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

30 серпня депутат-мажоритарник від партії Петра Порошенка Європейська солідарність Михайло Бондар потрапив у ДТП в Житомирській області. Нардеп прямував з Києва на вихідні до родини в Сокаль Львівської області.

Як розповів Михайло Бондар він скористався сервісом пошуку автомобілів BlaBlaCar.

"Я атовець. Тому, якщо є можливість придбати машину, то капеланам купили автобус, то так джипи там хлопцям. Тобто, я поки без машини. Тому користуюся ось таким чином послугою BlaBlaCar. Це швидко, це добре" – пояснив нардеп.

Крім нього в машині їхали водій з дружиною і ще один пасажир. За словами водіїв-очевидців, ДТП спричинило те, що в автомобіля пробилося колесо, і він кілька разів перевернувся через дах.

"Як сталася сама аварія, я не бачив. Оскільки напередодні сиділи допізна і голосували - я, відповідно, заснув. І пасажир, який був ще один, теж заснув. Я здригнувся вже від самого удару. Машина кілька разів перекинулася. Витягли всіх. Всі живі" – додав Михайло Бондар.

Депутата доставили до Коростишівської центральної районної лікарні. У Бондара, ймовірно, зламані ребра.

Нагадаємо, 6 серпня ЦВК офіційно визнала Михайла Бондара обраним народним депутатом із 119 округу Львівщини, що охоплює Бродівський, Буський, Радехівський, частину Кам’янка-Бузького району.

Додамо, на виборах у 2014 році до Верховної Ради Михайло Бондар з Народного фронту переміг з результатом 26,36% голосів в одномандатному окрузі №119. Є членом всеукраїнської організації Самооборона Майдану.

Зазначимо, У 2018 році народний депутат з Львівщини Михайло Бондар задекларував 455 тис грн доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.