Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа №24 у Львові

google.maps

Понеділок, 2 вересня 2019, 14:20

Польську школу в Львові закидали ймовірним камінням

школа №24 у Львові

Під час урочистих заходів у львівській школі № 24 імені Марії Конопницької трапився інцидент з анонімним киданням ймовірного каміння на територію школи.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні,  2 вересня, у львівській школі № 24 імені Марії Конопницької (з польською мовою навчання) під час урочистих заходів невідомі особи із сусіднього будинку кинули невідомі речі, ймовірно – каміння. Ніхто не постраждав.

"Мерія засуджує дії, які стались сьогодні, 2 вересня, у Львівській школі № 24 імені Марії Конопницької. Мер Львова Андрій Садовий вимагає негайної реакції правоохоронних органів і покарання винних" – йдеться у повідомленні.

Міський голова провів телефонну розмову з керівником Управління СБУ у Львівській області, в.о. начальника управління поліції з вимогою негайної реакції на події, що трапились.

"Зараз, спільно з правоохоронцями, проводиться обстеження району, з метою пошуку порушників правопорядку. Ці люди мають бути знайдені та притягнуті до відповідальності" – повідомив Андрій Садовий.

Як розповіла Варіантам вчителька цієї школи хлопець на балконі сусіднього будинку спочатку привертав до себе увагу, а потім почав кидати каміння.

"У сусідньому будинку на балконі, який виходить на подвір'я нашої школи, один хлопець витанцьовував та кривлявся, а діти хіхікали. от і дійшло до того, що він почав жбурляти камінцями" – розповіла вона.

Як встановили правоохоронці до події причетний тринадцятирічний львів’янин, котрий перебував у гостях у свого товариша. 

"З балкону, розташованого на третьому поверсі будинку, він кинув на територію школи предмет, схожий на пластилін зеленого кольору – це така іграшка. Як пояснив хлопець, це він зробив заради розваги" – повідомив т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.