Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Форум Львів

Понеділок, 2 вересня 2019, 15:40

Садовий перекриває рух на Куліша заради ювілею Форуму

Форум Львів

Через святкування дня народження ТЦ "Форум" ситуативно перекриватимуть рух та обмежать паркування на вулиці Куліша.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №453 від 30 серпня 2019 року.

Андрій Садовий дозволив провести 14 вересня захід з нагоди святкування 4-ї річниці торгівельного центру "Форум Львів"             

"Дозволити приватному акціонерному товариству "Мульті Весте Україна 3" (організатору заходу) проведення 14 вересня 2019 року заходу з нагоди святкування 4-ї річниці торгівельного центру "Форум Львів" згідно з додатком 1" – йдеться у розпорядженні.

Згідно з розпорядженням через святкування з 18:00 год. до 21:00 год. 14 вересня ситуативно перекриватимуть рух на вул. П. Куліша (на правій смузі ділянки дороги від перехрестя вул. П. Куліша – вул. Під Дубом до вул. П. Куліша, 46) згідно з планограмою (додаток 2).

Крім цього, цього ж дня з 12:00 год. до 22.00 год. обмежать паркування автотранспорту на вул. П. Куліша  (від перехрестя вул. П. Куліша – вул. Під Дубом до вул. П. Куліша, 46).

Львівському комунальному підприємству "Муніципальна варта"  доручено забезпечувати дотримання громадського порядку під час проведення зйомок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.