У Львові облаштували пункти для безкоштовної вакцинції домашніх тварин

середа, 4 вересня 2019 р. о 10:11
У Львові облаштували пункти для безкоштовної вакцинції домашніх тварин
ЛКП "Лев"

Від сьогодні у місті працюватимуть три пункти, у яких можна провести безкоштовну вакцинацію домашніх тварин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Пункти безкоштовного щеплення тварин облаштували на вул. Промислова, 9, вул. Промислова 56 та вул. Ярошенка, 16.

"У львівських ветеринарних клініках буде проводитись безкоштовна вакцинація господарських тварин: собак та котів. Також із понеділка до нас долучаться регіональні клініки, які аналогічно не можуть перебувати осторонь проблеми" –зазначила директорка ЛКП "Лев" Оксана Кошак.

За її слловами, як приватні, так і державні клініки доєднаються, щоб максимально запобігти поширенню у місті сказу.

Нагадаємо, у травні Львівська міська рада оголосила масову перевакцинацію тварин від сказу у місті. Крім цього, тоді у чотирьох точках міста за конкретним графіком проводили виводки тварин для безкоштовної вакцинації.

Таке рішення було прийняте в зв'язку з інцидентом за участі хворої на сказ собаки, яку невідомі занесли у сумці до парку "Знесіння". Пізніше тварину доправили до стерилізаційного центру ЛКП "Лев", де працівники закладу змушені були її приспати.

Загалом у Львові є 405 безпритульних собак. Медики наголошують, що сказ передається через укуси, подряпини та слину. Найкращий метод вберегтися від зараження – вакцинація.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024