Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Князєв

Середа, 4 вересня 2019, 17:14

Князєв поклав на плечі Віконського двері поліцейського офісу на Стрийській

Сергій Князєв

Сергій Князєв доручив новому очільнику поліції Львівщини вирішити проблему з будівництвом поліцейського офісу на вулиці Стрийській.

Сьогодні, у Львові під час призначення нового начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Василя Віконського під будівлею Нацполіції зібралися активісти, які організували акцію протесту щодо нового керівництва.

На місці зібралося кілька десятків представників ГО "Розвиток Громади" та "Рабів до раю не пускають". Як розповіли мітингувальники, їх обурює той факт, що раніше Василь Віконський працював у "Беркуті".

"Полковник Віконський працював в підрозділі "Беркут" на Франківщині. І достатньо ефективно працював, на 2014 на січень місяць він працював заступником командира роти. 21 січня 2014 року він прибуває за наказом керівника поліції Франківщини в Київ під Кабмін, очолив групу поліцейських спецназа Франківщини. І вже 24 січня весь франківський "Беркут" за наказом Віконського відбув в Івано-Франківськ" – розповів голова Національної поліції України Сергій Князєв.

Також він зазначив, що Василь Віконський один із перших поїхав на Схід і разом з підрозділом Франківщини вступив у двобій з російською армією.

"Це розмиває будь-які ситуації, які сьогодні я читав в дописах, які поширюються на Львівщині. Не хвилюйтеся, я чотко відповідально заявляю про це кадрове рішення" – додав Сергій Князєв.

Крім цього він заявив, Львівське головне управління поліції це єдиний підрозділ України спецназу, який немає приміщення, тому одне із головних завдань нового керівника це вирішити проблему із будівництвом поліцейського офісу на вулиці Стрийській у Львові, яке розпочали ще у 2013 році.

"Мені прикро, що інвестиційний проект на Львівщині, який вже декілька років ні поліція, ні місцева влада не може реалізувати, щодо розбудови поліцейського управління. І саме Віконському тепер ми ставимо основну задачу розібратися чому. Що не добудували вже зникло, якесь обладнання, тощо. І це недоліки саме підрозділу поліції" – зазначив Сергій Князєв.

Також голова Національної поліції України поставив новому керівнику поліції Львівщини завдання виконати команду щодо перепризачень та кадрового зросту офіцерів патрульної поліції, зокрема правильно працевлаштувати офіцерів для ефективної роботи.

Нагадаємо, сьогодні, 4 вересня, у Львові голова Національної поліції України Сергій Князєв офіційно представив поліції Львівщини нового начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Василя Віконського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.