Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Хуторівка

Середа, 4 вересня 2019, 17:30

У Львові відремонтують Хуторівку за майже 200 мільйонів

Хуторівка

Міськрада відремонтує Хуторівку на ділянці від Наукової до Червоної Калини за 199 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Львові планують відремонтувати вул. Хуторівку на ділянці від вул. Наукової до пр. Червоної Калини. Проектом також передбачено облаштування тролейбусної лінії.

Вартість проекту становить приблизно 199 млн грн. Наразі готовий проект та пройдена експертиза. Після передбачення в бюджеті коштів, оголосять тендер. Про це повідомили сьогодні під час апаратної наради в мерії.

"Цей проект серйозно покращить сполучення одного з найбільших мікрорайонів Львова. Якщо там вже є опори, то треба також запускати тролейбус. Думаю, частину коштів ми передбачимо зараз, щоб оголосити тендер. Запускаємо цей проект в роботу", – прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 18 червня Сихівська РА замовила ремонт вулиць району за 3,8 млн грн у львівської фірми "Ремдор", а раніше райадміністрація вже замовляла ремонт 40 вулиць району за 1,4 млн грн у ТДВ Шляхове ремонтно-будівельне управління №65

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.