Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП з автобусом

lv.npu.gov.ua

Четвер, 5 вересня 2019, 09:40

На Кам’янка-Бузьщині у ДТП потрапив туристичний автобус з дітьми: є загиблий і травмовані

ДТП з автобусом

У потрійній аварії, що трапилася між селами Банюнин та Дідилів загинув водій мікроавтобуса, 11 пасажирів автобусу потрапили до лікарні.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 4 вересня, близько 20:50 год на дорозі Київ – Чоп між селами Банюнин та Дідилів Кам’янка-Бузького району зіткнулися автобус Neoplan з 49 пасажирами (45 з них – діти), сполученням Чернігів – Краків, мікроавтобус Mercedes Vito та легковий автомобіль Volkswagen Jetta.

Внаслідок аварії водій загинув водій мікроавтобусу, 31-річний громадянин Німеччини, а 11 пасажирів автобусу, з них 9 дітей, госпіталізували до лікарень Львова. Інших пасажирів автобусу тимчасово розмістили в готелі "Каро" (с. Лапаївка Пустомитівського району).

Як повідомили у Головному управлнні ДСНС у Львівській області, автобус перевозив дитячий танцювальний колектив до Кракова для участі у концерті та на екскурсію.

Обставини події наразі встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.