Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Угорській

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 6 вересня 2019, 13:54

Білас збудує нову інноваційну школу на Угорській

школа на Угорській

Міська рада дозволила компанії Всеволода Біласа звести приватну школу на вулиці Угорській.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ Школа "Нова освіта" навчального закладу на вул. Угорській, 14 у Львові зі знесенням існуючих споруд.

Приватну школу збудують на земельній ділянці площею 0,8624 га, яка призначена для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти. Новобудова матиме 20 метрів, що становитиме 3 поверхи, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 40%.

Школа матиме внутрішнє подвір’я, ігрові та спортивні майданчики. Її будівництво мають завершити до початку наступного навчального року, вона буде мати міжнародне та креативне спрямування. Наразі невідомо, скільки учнів зможе тут навчатися.

За даними YouControl, ТзОВ Школа "Нова освіта", яке займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна та будівництва житлових і нежитлових будівель, зареєстрував у 2019 році надепутат Львівської облради від БПП Солідарність Всеволод Білас та президент львівського футзального клубу ТВД Мирон Кіндій.

Нагадаємо, у 2017 році депутат Львівської обласної ради Всеволод Білас задекларував 9,7 млн грн доходу, 32 млн грн готівки і 6 швейцарських годинників.

3 грудня 2018 року тодішній президент Петро Порошенко нагородив Біласа  орденом "За заслуги" ІІ ступеня. 11 грудня спілка бійців та волонтерів АТО "Сила України" нагородила його орденом за волонтерську діяльність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.