Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Сенцов

hvylya.net

Вівторок, 10 вересня 2019, 16:14

Сенцов приїде до Львова на презентацію своєї книги

Олег Сенцов

Олег Сенцов презентуватиме свою нову книгу на Форумі видавців у Львові 22 вересня.

Про це йдеться на сайті Форуму видавців у Львові.

Звільнений з російської в'язниці режисер Олег Сенцов 22 вересня під час Форуму видавців у Львові презентує свою нову книгу "Маркетер Олега Сенцова. Література з-за ґрат", видану "Видавництвом Старого Лева".

Це буде перша презентація нової збірки Олега Сенцова, написаної в ув'язненні. Книжка є другою частиною автобіографічної трилогії автора.

"Маркетер" – збірка малої автобіографічної прози Олега. Автор розповідає в ній здебільшого про свої студентські роки: складання іспитів, будні в гуртожитку і на квартирах, нестримні веселощі, безгрошів’я – звичні складові життя молоді, яка здобуває знання. Початок дев’яностих. Зміна цінностей. Руйнування стереотипів. Становлення. Загартовування душі й характеру. Любов, дружба, виживання і бізнес" – йдеться у повідомленні.

Презентація відбудеться о 13:00 год у неділю, 22 вересня, у Львівській національній філармонії (вул. Чайковського, 7).

Нагадаємо, 7 вересня відбувся обмін полоненими – Росія відпустила й передала Києву 35 українців, одночасно Україна видала Росії 35 осіб. В Україну в рамках звільнення прибули 24 військовополонених моряки та 11 політв'язнів, включаючи кримського режисера Олега Сенцова. 

Олег Сенцов провів у російській неволі загалом понад 5 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.