Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мар'яна Возниця

Вівторок, 10 вересня 2019, 16:45

Екс-директорка львівського Охматдиту очолила один із департаментів НСЗУ

Мар'яна Возниця

Мар’яну Возницю призначили керівником Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ.

Про це повідомила прес-служба Національної служби здоров’я України.

Вчора, 9 вересня, Нацслужба здоров’я відкрила у Львові роботу Західного міжрегіонального департаменту, який опікуватиметься роботою аптечних та медичних закладів, які вже уклали та будуть укладати договори з НСЗУ у 8 областях: Львівська, Рівненська, Волинська, Івано-Франківська, Чернівецька, Тернопільська, Хмельницька та Закарпатська.

Департамент осчолила Мар'яна Возниця, якадо цього працювала головним лікарем КЗ ЛОР "Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "Охматдит".

"У Львівській області договір з НСЗУ має найбільша кількість медзакладів в Україні – 114. Також тут за контрактом з НСЗУ працює найбільша кількість ФОПів – 21. Висока зацікавленість у співпраці з державою серед лікарів-ФОП Закарпаття – 17. Це означає, що у пацієнта з’являється ще більше варіантів для вибору – в якому закладі обрати свого лікаря.

Львівська область в лідерах за рівнем автономізації медичних закладів. Отже, заклади області активно готуються до роботи в нових умовах. Як директор Західного департаменту НСЗУ я буду всіляко сприяти цьому процесу. Щоб пакет безоплатних послуг, які держава гарантує пацієнту, могли отримати і люди в Західному регіоні" – наголосила Мар’яна Возниця.

За її словами, головним фокусом програми будуть медичні послуги, пов’язані з лікуванням гострого мозкового інсульту, гострого інфаркту міокарда, допомога в пологах і неонатальна допомога, ендоскопічні обстеження, спрямовані на ранню діагностику онкологічних захворювань.

Саме за ці послуги НСЗУ буде сплачувати медичним закладам за пріоритетним тарифом, який дозволить пацієнтам отримувати ці послуги безоплатно та відповідної якості. 

Зазначимо, Мар'яна Возниця стала головним лікарем КЗ ЛОР "Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "Охматдит" у квітні 2016 року. До цього вона працювала на посаді дитячого лікаря-невролога "Охмадиту".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.