Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

садочок на вул. Дорога Кривчицька

lvivrada.gov.ua

Четвер, 12 вересня 2019, 10:29

У ліцеї на вулиці Дорога Кривчицька у Львові відкрили дитячий садочок

садочок на вул. Дорога Кривчицька

У ліцеї № 70 на вул. Дорога Кривчицька розпочинає роботу дитячий садочок.

Новий дитячий садочок відкрили у ліцеї № 70 на вул. Дорога Кривчицька у Львові. Будівництво тривало кілька років й чотири рази змінювався підрядник.

Як пояснив депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк, збудовані корпус та ігровий майданчик, здійснено замощення плиткою доріжок, закуплене і встановлення обладнання для харчоблоку, обладнаний медпункт.

За його словами, триярусні дитячі ліжечка дозволяють збільшити корисну площу ігрових кімнат, а також вже приступив до роботи нещодавно набраний персонал. Загалом передбачена робота трьох різних вікових груп по 30 дітей у кожній. Із загальної кількості 90 чоловік вже зголосилося 75 охочих.

"Зараз садочок почав працювати в ознайомчому режимі. Це означає, що дітей батьки приводять у так звані прогулянкові групи на 2-3 години в день, а через два тижні, після кінцевого завершення всіх робіт та стаціонарного підключення до мереж садочок запрацює за повним робочим режимом", – зазначає Юрій Кужелюк.

Він додав, що таком чином вирішиться проблема з дитячим садочком в мікрорайоні Дорога Кривчицька – Професорська колонія.

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.