Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Богдан

Понеділок, 16 вересня 2019, 15:27

У партії Слуга народу знайшли пацієнтів Кульпаркова

Андрій Богдан

Андрій Богдан розповів, що у партії Слуга народу є психічно хворі і божевільні нардепи.

Про це Андрій Богдан повідомив у інтерв'ю для BBC News Україна.

Раніше депутати з партії Слуга народу звинувачували Офіс президента Володимира Зеленського у тому, що він не рахується з народними обранцями і хоче перетворити їх на "ручних тваринок". 

На запитання BBC News про реацію Офісу на такі заяви голова Офісу Президента Андрій Богдан відповів:

"Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, в кожного з нас є фобії, і у вас, і в мене. Немає еталону психічно здорової людини.

Хтось себе відчуває тваринкою – що ж ми можемо зробити. Питання цілей та ідеології. Вони сваряться, щось не розуміють, щось вимагають. Але поки вони йдуть разом до однієї цілі – ми всі одна команда. Якщо хтось там вийде з команди і перестане бути частиною нашої команди - мабуть, ми будемо розцінювати його ворогом". 

Крім того, голова Офісу Зеленського заявив, що не боїться наростання конфлікту між президентом та парламентом.

"Треба розуміти джерела формування цих списків, звідки взялися ці люди. Частина людей прийшла реально з Фейсбука, частину людей ми в інтернеті шукали: хто популярний по цьому округу – ми йому дзвонили і питали: "Йдеш від нас? Завтра треба віднести документи". Є й такі люди.

Це єдиний список, який сформувався без копійки грошей. Ніколи ні одна партія в Україні не формувала такий список. Звичайно, там різні люди. Там є люди, які раніше на базарі продавали фрукти, там є весільні фотографи. Там різні люди. Частина нашої роботи – це формувати з них команду", – пояснив Богдан.

Нагадаємо, у партії Слуга народу є 9 вихідців з Львівщини, які пройшли по партійних списках: Андрій Герус, Святослав Юраш, Ірина Верещук, Мар’ян Заблоцький, Євген Петруняк, Ростислав Тістик, Остап Шипайло. Ще двоє були обрані як мажоритарники: Орест Саламаха (округ №121), Юрій Камельчук (округ №124).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.