Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТРЦ "Victoria Gardens"

Четвер, 19 вересня 2019, 15:50

У Львові біля Victoria Gardens збудують новий розважальний центр

ТРЦ "Victoria Gardens"

Львівська міськрада спільно з "Онур" створила фірму, якій виділила майже 5 га землі для будівництва конгрес-центру.

Сьогодні, 19 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про створення ТзОВ "Сінерджі Альянс". "За" проголосувало 37 депутатів.

Нове підприємство Львівська міськрада створила спільно з компанією "Онур".

"Погодити Львівському комунальному підприємству "Агенція ресурсів
Львівської міської ради" створення товариства з обмеженою відповідальністю
"Сінерджі Альянс" спільно з товариством з обмеженою відповідальністю "Онур
конструкціон інтернешнл" – йдеться в ухвалі.

Як вказано в документі, новоствореному підприємстві Львівська міська рада виділила земельну ділянку площею 4,8282 га та вартістю 105 932 156 гривень на вул. Щирецькій – вул. Ряшівській.

Дана ділянка відноситься до земель комунальної власності міста Львова і знаходиться поруч із ТРЦ "Victoria Gardens" та ТВК "Південний"

"На зазначеній земельній ділянці збудують об'єкт громадського призначення, так званий, конгрес-хол" – зазначила директор юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

Як зазначено в ухвалі, новий центр збудують з метою реалізації потреби міста у багатофункціональному культурно-розважальному конгрес-центрі, який зможе приймати заходи ділової та наукової програм, виставки, шоу, концерти та офіційні події на місцевому, національному та міжнародних рівнях.

Нагадаємо, у квітні 2015 році у Львові на комунальній земельній ділянці на вул. Щирецька – Ряшівська планували збудувати ІТ-парк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.