Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська обласна клінічна лікарня

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 20 вересня 2019, 12:40

У Львові модернізують неонатальне відділення обласної клінічної лікарні

Львівська обласна клінічна лікарня

Відділення патології недоношених новонароджених добудують, оновлять фасад, встановлять нові ліфти та облаштують територію.

Сьогодні, 20 вересня, виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на  реконструкцію неонатального корпусу на вул. Личаківській, 44, вул. Чернігівській, 1, 5 та будівлі на вул. М. Некрасова, 1 Львівської обласної клінічної лікарні.

Усі приміщення розсташовані на земельній ділянці загальною площею 0,75 га, яка перебуває у комунальній власності і призначена для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

Зазначимо, за цієї адресою знаходиться відділення патології недоношених новонароджених, в якому планують провести переоснащення та часткове перепланування, зокрема добудувати додатковий поверх гуртожитку, змінити ліфти, відновити та пофарбувати фасад будівлі, а також зробити новий додатковий вхід, облаштувати новий дах та благоустрій території.

Як встановили у Львівській міській раді висота оноленого коркупу на вул. Личаківській, 44 та вул. Чернігівській, 1, 5 після реконструкції не повинна перевищувати 16,60 м, а для корпусу на вул. М. Некрасова, 1 максимальна висота становитиме 18,10 м.

Нагадаємо,  у грудні минулого року Львівській обласній клінічній лікарні передбачили 1 млн грн субвенції на закупівлю медичного обладнання для пологового відділення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.