Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Зінкевич

П'ятниця, 20 вересня 2019, 13:49

Зінкевич кидає поліцію через фейкову реформу внутрішніх органів

Ігор Зінкевич

Ігор Зінкевич звільнився з поліції у Львівській області за власним бажанням.

Про це повідомив інженер-програміст УОАЗОР ГУ Національної поліції у Львівській області, депутат Львівської міської ради від Укропу Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 20 вересня, голова Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський підписав заяву Ігоря Зінкевича про звільнити його з посади інженера-програміста Нацполіції Львівщини за власним бажанням.

Як заявив Зінкевич, таку заяву він написав ще 13 вересня.

"Мені 2015 року запропоновано було помогти у створенні ситуаційного центру і в комунікації громади і поліції... Для мене це була ціль до якої я хотів рухатися. Це бажання відчувати, що ти в безпеці і що твоя сім’я живе в безпеці – була основна моя думка яка зародилася під час майдану і створені ГО Варта1" – пояснив Ігор Зінкевич.

Він додав, що реформи у поліції – це піар-акція й з того часу нічого не змінилося. Відтак Зінкевич вирішив звільнитися й наразі перебуває в пошуку нової роботи.

Зазначимо, Зінкевич є засновником Варти-1. Укроп, який висунув Зінкевича кандидатов в мери Львова на місцевих виборах у 2015 році, повідомляє, що Ігор Зінкевич здобув диплом фахівця з економічної кібернетики та вищої математики. У 2018 році депутат зібрав 262 тис грн готівки.

Також Ігор Зінкевич балотувався на парламентських виборах 2019 року від ОВО №116.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.