Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво у Львові

Понеділок, 30 вересня 2019, 16:57

З початку року на Львівщині на 50,9% зросло будівництво офісів

будівництво у Львові

У січні-серпні підприємства Львівщини виконали будробіт на 5747,4 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління статистики у Львівській області.

Відтак, індекс будівельної продукції у січні-серпні цього року становив 139,7%, порівняно з цими місяцями минулого року.

За видами об’єктів 35,9% обсягу будівельної продукції припало на нежитлові будівлі, на будівництві інженерних споруд виконали 35,4% від загального обсягу робіт, житлових будівель – 28,7%.

Зросли обсяги будівельної продукції на будівництві нежитлових будівель – на 50,9%, житла – на 46,6%, інженерних споруд – на 25,5%.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 82,2% від загального обсягу, роботи з капітального ремонту – 9,3%, з поточного ремонту – 8,5%.

Серед регіонів Львівщини 62,8% загальнообласного обсягу будівельної продукції виконали підприємства Львова, значні обсяги виконані також будівельниками Стрийського (8,5%) та Пустомитівського (8,3%) районів.

Нагадаємо, у січні-липні підприємства Львівщини виконали будробіт на 4918 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.