Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

інвестиції у Львівщину

Четвер, 26 вересня 2019, 14:30

Львівщиною зацікавилися німецькі інвестори

інвестиції у Львівщину

Німецька компанія зацікавлена у створенні заводу з виробництва автомобільних комплектуючих у області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні голова Львівської ОДА Маркіян Мальський зустрівся із представниками німецької компанії у сфері виробництва автомобільних комплектуючих щодо можливої співпраці.

"Кілька років тому ми відкрили виробництво у Румунії, Філіппінах та Індонезії. Компанія розвивається динамічно, тож постала необхідність відкриття ще одної точки виробничих потужностей. Львівщина логістично розташована дуже зручно. Сподіваємось із наступного року запустити повноцінне виробництво", – наголосив представник компанії.

Натомість Маркіян Мальський наголосив, що область відкрита для нових "бізнес-кейсів, адже створення нових робочих місць дозволяє мешканцям області мати роботу та гідну оплату".

Нагадаємо, китайська компанія Norinco планує інвестувати 150 млн грн у модернізацію двох заводів Укрспирту у Буському та Радехівському районах.

Крім цього, представниками турецької інвестиційної компанії планують зреалізувати проект розвитку аеропорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.