Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття траси

ФБ Зінкевича

Понеділок, 30 вересня 2019, 10:00

На Львівщині пікетувальники перекрили трасу Старий Самбір - Турка

перекриття траси

Мітингувальники вимагають відремонтувати дорогу Стрілки - Мшанець.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради та голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич на сторінці ГО "Варта 1" у Facebоok.

Сьогодні, близько 08:10 години ранку в селі Лопушанка-Хомина у Старосамбірському районі місцеві мешканці влаштували акцію протесту та перекрили трасу Старий Самбір - Турка.

Як йдеться у повідомленні, жителі вимагають відремонтувати дорогу Стрілки - Мшанець. Люди пезберервно ходять по пішоходному переході та не пропускають автомобілі.

Зазначимо, у березні цього року місцевий священик УГКЦ Роман Гром разом з кількома іншими мешканцями Старосамбірського району зняли відео про поганий стан дороги Мшанець – Стрілки, щоб привернути увагу влади до необхідності її капітального ремонту.

Додамо, ще у березні 2016 року екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка скерував 100 мільйонів на ремонт траси Львів-Турка, однак тоді відремонтували лише декілька кілометрів дороги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.