Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новояворівська ТЕЦ

arma.gov.ua

Середа, 2 жовтня 2019, 17:21

Львівська ОДА закликає уряд розібратися із заборгованістю працівникам арештованих ТЕЦ Дубневичів

Новояворівська ТЕЦ

Львівська ОДА звернулася до уряду з проханням погасити заборгованість із заробітної плати працівникам ТЕЦ Нововояворівська і Нового Роздолу.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 1 жовтня, на селекторній нараді під головуванням прем’єр-міністра України Олексія Гончарука перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський звернувся до уряду за підтримкою щодо недопущення зриву опалювального сезону в містах Новояворівськ та Новий Розділ.

"Маємо проблемну ситуацію щодо підготовки до опалювального сезону у містах Новий Розділ та Новояворівськ. ТЕЦи технічно справні і готові до старту. Проблемне питання – виплата заборгованості із заробітної плати працівникам цих ТЕЦ. Наразі заборгованість становить 11 млн грн", – зазначив Василь Лозинський.

Натомість міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель доручив пропрацювати питання щодо Новояворівська та Нового Роздолу за участі АРМи, Міністерства юстиції України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Міністерства розвитку громад і територій, Нафтогазу, Укртрансгазу, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Зазначимо, ще у вересні голова Львівської ОДА Маркіян Мальський закликав уряд не допустити зриву опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі. 

Також нещодавно у Новояворівській ТЕЦ повели гідравлічні випробування мереж для запуску опалювального сезону.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.