Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня у Львові

Четвер, 3 жовтня 2019, 10:32

У Львові стартує опалювальний сезон для лікарень та садочків

лікарня у Львові

Від завтра розпочнеться опалювальний сезон для шкіл, садочків, лікарень

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Галина Слічна, до кінця тижня синоптики прогнозують похолодання, відтак з 4 жовтня теплопостачальні підприємства міста розпочнуть подавати опалення до бюджетних установ.

"У зв’язку зі зниженням температури, з 4 жовтня розпочинається опалювальний сезон у школах, садках, закладах охорони здоров’я та культури. Теплопостачальні підприємства будуть подавати теплову енергію на підставі письмових звернень керівників закладів освіти, охорони здоров’я та культури", – наголосила Галина Слічна.

Станом сьогодні на ранок ЛКП "Львівтеплоенерго" вже подає опалення на основі листа-звернення до КЗ ЛОР "Будинок дитини № 1", що на вул. Комаринця, 2а.

Зазначимо, опалювальний сезон для населення розпочинається, якщо середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб опуститься нижче +8 °С.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.