У Львові на вулиці Стрийській хочуть зробити нове перехрестя

Четвер, 3 жовтня 2019, 12:50

Львів'яни зареєстрували елеткронну петицію з проханням створити перехрестя Стрийська-Трускавецька для виїзду на вул. Наукову.

2 жовтня, на порталі е-петицій Людмила Горішня зареєструвала петицію з вимогою створити перехрестя Стрийська-Трускавецька для виїзду на вул. Наукову.

За словами автора петиції якщо дозволити поворот лівороч з вулиці Стрийської на вулицю Трускавецьку, через яку автомобілі зможуть виїхати на вулицю Наукову, то це суттєво розвантажить перехрестя Стрийська-Наукова.

"Прошу створити повноцінне перехрестя по вул. Стрийська-Трускавецька, а також передбачити розвиток дороги по вул. Трускавецькій для виїзду через неї зі вул. Стрийської на вул. Наукову. Дане перехрестя у час пік розвантажить перехрестя Стрийська-Наукова, як їхати зі сторони автовокзалу" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція набрала 4 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

 
 

Мітки: відео, електронна петиція, новини львова, перехрестя, СтрийськаНаукова, схема транспортного руху, фото