Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська ізоляторна компанія

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 4 жовтня 2019, 16:27

У новий цех Львівської ізоляторної компанії інвестували більше 70 мільйонів

Львівська ізоляторна компанія

Львівська ізоляторна компанія запустила новий цех скловарного виробництва.

Проце повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на підприємстві ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія» запустили в роботу новий цех скловарного виробництва, у який інвестували 72 млн 347 тис грн. 

«Цей цех обробляє сировинні матеріали для скловаріння. Ми пропрацювали технічні рішення, які так само допомогли нам не зупинити виробництво і зробити вперше за 50 років таку потужну реконструкцію цього участку», – зазначила генеральна директорка підприємства ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія» Оксана Динік.

Наразі на підприємстві працює 377 працівників. 

Зазначимо, Львівську ізоляторну компанію було створено на основі Львівського ізоляторного заводу, який було засновано у 1965 році. Ізоляторний завод був одним із найбільших виробників у світі відпаленого і загартованого скла. 

Продукція підприємства – різні типи підвісних, фіксаторних та стрижневих скляних ізоляторів електромеханічною міцністю від 40–400кН. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.