Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Понеділок, 7 жовтня 2019, 10:12

Двоє освітян зі Львова отримали нагороди від Зеленського

Володимир Зеленський

З нагоди працівників освіти Володимир Зеленський нагородив викладачів двох львівських вишів.

Про це йдеться в указі Президента України №731/2019 від 3 жовтня 2019 року.

Президент Володимир Зеленський з нагоди з нагоди Дня працівників освіти відзначив двох освітян з Львівщини.

Зокрема, учителя Львівського фізико-математичного  ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка Ігоря Теличина нагородили орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Також звання "Заслужений працівник освіти України" присвоїли деканові факультету вищого навчального комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський інститут медсестринства та лабораторної медицини імені Андрея Крупинського" Наталії Дуб.

Як йдеться в указі, нагороди надали за "значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм".

Нагадаємо, з нагоди Дня Незалежності України Володимир Зеленський нагородив шістьох діячів, артистів, науковців та викладачів зі Львова і області, а з нагоди Дня фізичної культури і спорту – тренера-викладача зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.