Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Вівторок, 8 жовтня 2019, 16:36

Мальський створить Офіс радників Львівської ОДА

Маркіян Мальський

В Офіс входитимуть фахівці з різних галузей, представники Громадської Ради, а також представники департаментів облдержадміністрації. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З ініціативи голови Львівської облдержадміністрації Маркіяна Мальського на Львівщині створять Офіс радників Львівської обласної державної адміністрації.

"Мною створюється Офіс радників Львівської обласної державної адміністрації. Туди входитимуть фахівці з різних галузей, представники Громадської Ради, а також представники департаментів облдержадміністрації. Адже чим більше експертних середовищ долучатись до вирішення проблемних питань, тим якісніше буде їхнє розв’язання і область розвиватиметься" – зазначив Маркіян Мальський.

Незабаром Офіс радників Львівської ОДА запрацює як консультативно-дорадчий орган, який включатиме відповідні профільні комісії експертів.

Голова облдержадміністрації наголосив, що Проект передбачає не лише надання допомоги експертів у вирішенні проблемних питань, але й ідеї та пропозиції щодо налагодження роботи відомств, можливість створювати нові процеси в життя.

Усі охочі зможуть подавати свої кандидатури осіб-експертів  та пропозиції до Львівської ОДА. Окрім того, Маркіян Мальський анонсував створення електронної скриньки, на яку мешканці Львівщини зможуть надсилати повідомлення про корупцію.

"Я хочу відкрити "гарячу" лінію,  куди повідомлятимуть про корупцію. Ми плануємо, що це буде електронна скринька. Туди громадяни зможуть, у тому числі анонімно, надсилати інформацію про ті чи інші факти корупції" – додав Маркіян Мальський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.