Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська залізниця

Вівторок, 15 жовтня 2019, 10:10

На Львівщині поїзд переїхав 20-річного працівника залізниці

Львівська залізниця

Попередньо встановлено, що працівник станції, під час руху потяга впав з локомотива на залізничне полотно та потрапив під колеса.

14 жовтня , у Кам’янка-Бузький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції "Добротвір" внаслідок наїзду вантажного потяга загинув чоловік.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили правоохоронці, загиблий, 20-річний мешканець одного з сіл Сокальського району, працівник станції, під час руху потяга впав з локомотива на залізничне полотно та потрапив під колеса. Від отриманих травм хлопець помер на місці події.

За фактом відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.