Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівелектротранс

Середа, 16 жовтня 2019, 14:18

Львівелектротранс шукає охоронців для контролю за оплатою проїзду у трамваях і тролейбусах

Львівелектротранс

Львівелектротранс витратить 3,6 млн грн на контроль за оплатою проїзду та охорону трамваїв і тролейбусів.

Львівське комунальне підприємство "Львівелектротранс" оголосило тендер у системі ProZorro на послуги із забезпечення охорони майна на стаціонарних об'єктах та охорони майна рухомого складу, який знаходиться на маршрутах, здійснення контролю за оплатою проїзду пасажира та перевезення багажу в міському електротранспорті, які переможець тендеру має здійснити до 29 лютого 2020 року.

Аукціон стартує 29 жовтня, а очікувана вартість послуг становить 3 600 000 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має охороняти трамвайні депо, відділення підприємства, базу відпочинку ЛЕТ у смт. Наварія, трамваї і тролейбуси від розкрадань, пошкоджень й забезпечити пропускний режим на об’єктах.

Крім цього, охоронна фірма, яка виграє тендер має забезпечити контроль за оплатою проїзду пасажира та перевезення багажу в електротранспорті міста. Вимогами до переможця тендеру є наявність у нього групи швидкого реагування, яка може прибути до місця події протягом 10 хвилин та не менше 10 службових собак.

Нагадаємо, на початку цього року ЛКП "Львівелектротранс" скасував тендер з охорони електротранспорту та зарплати контролерам через брак учасників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.