Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Середа, 16 жовтня 2019, 14:55

На посаду головного освітянина Львівщини претендують двоє кандидатів

Львівська ОДА

Іван Парубчак та Тетяна Крижовець подали документи на посаду директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА.

Про це стало відомо з декларації про доходи за 2018 рік як кандидатів на посаду Івана Парубчака та Тетяни Крижовець.

Іван Парубчак та Тетяна Крижовець опублікували на сайті НАЗК свої декларації як кандидатів на посаду директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА , що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

Іван Парубчак є завідувачем кафедри публічного управління та адміністрування, доктором наук з державного управління Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. Згідно із декларацією, минулоріч він придбав Ssang Yong Rexton 2013 року випуску за 225 000 грн.

Натомість Тетяна Крижовець, авторка монографії "Аналіз змін характеристик впливу оптимізації протипаводкових заходів р.Тиса на основі дослідження та стохастичного моделювання процесів формування стоку" та наукового дослідження "Удосконалення розрахунку визначення зон затоплень сільськогосподарських земель басейну р.Боржави", у декларації зазначила, що не працює.

Зазначимо, 11 вересня цього року екс-директорку департаменту освіти Львівської ОДА Любомиру Мандрій призначили заступницею міністра освіти і науки України. Мандзій працювала на цій посаді з серпня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.