Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Uber Eats

https://www.verdictfoodservice.com

Четвер, 17 жовтня 2019, 12:00

У Львові планують запустити сервіс доставки їжі Uber Eats

Uber Eats

Львів cтане другим містом України, де з'явиться можливість замовити кур'єрську доставку Uber Eats, до цього сервіс працював лише у деяких районах Києва.

Про це повідомляє видання "Finance.ua".

Сервіс кур'єрської доставки їжі Uber Eats планує планують запустити у Львові. наразі сервіс ще не доступний, але компанія планувала почати тестові доставки з 16 жовтня.

Перший етап запуску дозволить використовувати сервіс в історичній частині Львова, на центральних вулицях і прилеглих до них частинах міста.

Зазначимо, що Львів cтане другим містом України, де з'явиться можливість замовити кур'єрську доставку Uber Eats, до цього сервіс кур'єрської доставки їжі запустився в Києві в 2019 році. Варто відзначити, що Uber Eats поки не працює в деяких районах Києва.

Нагадаємо, у квітні цього року у Львові запустили міжнародний сервіс доставки Glovo, який також доставляє їжу з ресторанів та кафе, а вартість доставки – 30 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.