Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Я. Раппапорта, 6

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 13:20

Козловський збудує приватну клініку біля Краківського ринку

вул. Я. Раппапорта, 6

Виконком Львівської міськради дозволив збудувати на вулиці Раппапорта у Львові медичний центр Medicover.

Сьогодні, 18 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Лемберг медікал центр" існуючої будівлі за рахунок прибудови, надбудови та пристосування під приватну лікарню на вул. Я. Раппапорта, 6 у м. Львові.

Будівництво лікарні вестимуть на земельній ділянці площею 0,2463 га, яка перебуває у комунальній власності і призначена для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 52 %.

Зазначимо, за цією адресою знаходиться пологовий будинок та 3-тя міська клінічна лікарня Львова. 14 лютого цього року на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення надати ТзОВ "Лемберг Медікал Центр" дозвіл на виготовлення проекту на вул. Раппопорта, 6 для будівництва медичного центру. Згідно з візуалізації видно, що у медичному центрі працюватиме мережа приватних клінік Medicover.

Крім цього, члени виконкому наголосили, що поруч із майбутнім будівництвом знаходиться аварійна стіна, на ремонт якої необхідно орієнтовно 3 млн грн, відтак у міськраді зобов'язали забудовника відновити цю стіну.

За словами, начальниці управління охорони історичного середовища Львівської міськради Лілія Онищенко-Швець раніше у цій будівлі знаходився колишній єврейський шпиталь, тому забовник повинен узгодити проект з єврейсткою общиною.

"Відповідно до зауважень пані Лілі інвестор бере на себе всі ризики у зв'язку з подіями, які можуть відповідно відбуватися з єврейською общиною, тобто ми цілком і повністю усвідомлюємо всі наслідки і ризики" – заявив представник забудовника.

За даними сервісу YouControl, ТзОВ "Лемберг Медікал Центр" зареєстроване у грудні 2018 року. Керівником компанії є депутат Львівської міської ради Григорій Козловський, а власником – його дружина Юлія Думанська (Козловська).

Нагадаємо, що в грудні 2018 року ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.