Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

Варта 1

Понеділок, 21 жовтня 2019, 11:35

У Львові через зіткнення двох маршруток постраждали 10 пасажирів

ДТП

Через ДТП Управління транспорту Львівської міськради перевірятиме перевізників та технічний стан машин.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зазначимо, сьогодні зранку, 21 жовтня о 09:30 на проспекті Чорновола у Львові зіткнулися два автобуси громадського транспорту №53 та №31, один з яких стояв на зупинці громадського транспорту. Ними керували львів’яни віком 45 та 56 років.  

Як попередньо з’ясували правоохоронці, потерпіло десятеро пасажирів автобусів. Наразі їх особи та діагноз встановлюються. Як повідомили в Лікарні швидкої медичної допомоги постраждалих у ДТП оглядають лікарі та надають усю необхідну допомогу.

На місці поліції працює слідчо-оперативна група. З’ясовуються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, що обидва маршрути обслуговують приватні перевізники, тому Управління транспорту ініціюватиме перевірку технічного стану машин і дотримання усіх правил експлуатації.

"31 маршрут обслуговує АТП-14630, а 53 – Успіх БМ. За попередніми даними, ДТП трапилась з вини маршрутки № 31. Управління транспорту Львівської міськради буде ініціювати перевірку за участю "Укртрансбезпеки" щодо технічного стану машин і дотримання усіх правил експлуатації. На місці події працює поліція" – повідомив керівник управління транспорту Орест Олеськів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.